Eetkamerstoelen met armleuning kopen in Utrecht

Als we het hebben over een bruisende stad in het middel van het land, gaat het over Utrecht. In deze stad zijn talloze winkels gevestigd en het beschikt dan ook over een groot winkelcentrum. Voor een woonwinkel in Utrecht hoeft u niet lang te zoeken. Op de meubelboulevard zijn vele woonwinkels waaronder de grote woonwinkel van de familie Van de Pol. Als u op zoek bent naar een veelzijdige woonwinkel met o.a. eetkamerstoelen met armleuning, dan bent u bij familiebedrijf Van de Pol aan het juiste adres. De winkel heeft een ruime keuze aan meubelen. Ze heeft onder andere stoelen, tafels, banken, kasten en zelfs tuinmeubelen in vele verschillende stijlen. Gaat u voor klassiek en stijlvol of juist voor modern en strak?

 

Eetkamerstoelen met armleuning bij Van de Pol Meubelen

Van de Pol te Utrecht is het aanbevelen waard voor de aanschaf van eetkamerstoelen met armleuning. Deze meubelwinkel heeft een rijke historie. Het is een bloeiend familiebedrijf en bestaat inmiddels al ruim 16 jaar. In 2001 begonnen zij met het leegverkopen van een partijhandel in een oude garage in Bilthoven. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een groot bedrijf met maar liefst twee vestigingen in Bilthoven en Utrecht. De woonwinkel heeft een exclusief assortiment van binnen- en buitenmeubelen, verlichting en woonaccessoires. Het personeel kenmerkt zich door haar klantvriendelijkheid en deskundigheid. Zij biedt oplossingen op maat aan. Als een klant bijvoorbeeld de stoel net een paar centimeter lager wil, regelt het personeel van Van de Pol Meubelen dit.
 

Accessoires aanschaffen in Utrecht

Wellicht bent u op zoek naar eetkamerstoelen voor in uw woonhuis. Ook hiervoor kunt u naar Van de Pol Meubelen. Hier is een ruime collectie eetkamerstoelen, zoals eetkamerstoelen met armleuning, om uw eetkamer naar wens in te richten. Daarnaast bieden zij vele accessoires aan om uw wand te decoreren, vele soorten vloerkleden, sierkussens, poefs, krukjes en zelfs kapstokken. Ervaar het gemak van de veelzijdigheid en kom langs in Utrecht! Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 030 274 68 70 of een e-mail te sturen naar utrecht@vandepolmeubelen.nl.