Het beste aanbod van Nederland

Een prinsessenfeestje of heksenfeestje maakt dochters blij

Een prinsessenfeestje of heksenfeestje maakt dochters blij

Onderzoek toont aan dat nogsteeds veel ouders het zeer moeilijk vinden om een prinsessen of een heksenfeestje te organiseren voor hun dochter. Ver voor de datum van het verjaardagsfeestje reist al de vraag welk feestje gevierd gaat worden. Bij de meisjes komt de wens voor een prinsessenfeestje en heksenfeestje vaak snel naar voren.

Creativiteit nodig bij de organisatie van een prinsessenfeestje of heksenfeestje
Een kinderfeestje moet steeds grootser gevierd worden en dit vergt veel organisatievermogen en creativiteit van ouders. Kinderen vermaken zich graag met spelletjes die passen bij het thema. Dochter lief wil in een echte prinsessenjurk paraderen tijdens haar prinsessen feestje of vliegen op een bezemsteel tijdens het heksenfeestje. Ezeltje prik wordt verruild voor kus de kikker spel. Op het heksenfeestje wordt er geen aardappelrace meer gehouden, dit wordt vervangen door de bezemstelen race.

Prinsessenfeestje

Ouders staan niet meer alleen in de organisatie
Het organiseren van een prinsessenfeestje en heksenfeestje wordt eenvoudiger gemaakt doordat de markt deze niche heeft ontdekt. In veel winkels zijn er rond deze thema’s verschillende decoratie en spel materiaal te vinden. Ook online hanteert men een ruim assortiment. Helaas hangt hier vaak een prijzig prijskaartje aan.

heksenfeestje

Er wordt een goedkopere en makkelijkere manier aangeboden om het kinderfeestje tot het gewenste succesvolle feest te maken. Het huren van een prinsessen/heksenkist biedt uitkomst.