Het beste aanbod van Nederland

Een Mooie En Goede Website!

Je kent het wel, die reclames op de radio om een website te laten maken. Als je gaat kijken hoeveel dit kost dan is het vaak honderden euro's per jaar. Dit is voor de gewone MKB'er niet op te brengen. Maar kost een website laten maken overal veel geld?

Website laten maken kan tegenwoordig vrij goedkoop

Het is bijna 2015. Het internet bestaat al langer dan 15 jaar en het internet is deel van ons leven geworden. Een website laten maken kan tegenwoordig goedkoper! Maar dan is de vraag: wordt het ook een mooie en goede website? Wordt het niet zo'n lelijke site die je inderdaad vijftien jaar geleden overal zag? Want een websitemaker moet toch kunnen programmeren? En een website maken is toch heel moeilijk? Dit zijn twee stellingen die niet juist zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven die de website niet meer zelf ontwikkelen, maar gebruik maken van vooraf ontworpen modellen. Je kunt dan eenvoudig een thema kiezen, de website vullen met tekst en vervolgens publiceren. Als je hier een beetje handig in bent, kost dit niet heel veel tijd en daarom… ook niet zo heel veel geld! Je kunt tegenwoordig al een website laten maken voor zo'n €100 in het jaar! Voor de MKB'er is dit natuurlijk ideaal.

Standaard is niet slecht

Dus wil jij ook zo'n website met een standaard thema? Dan hoeft het helemaal geen lelijke website te worden! Sterker nog, er zijn tegenwoordig heel veel websites die gebruik maken van WordPress, Joomla of meer van dit soort standaard CMS platforms. CMS staat voor content management system. Er zijn genoeg kleinere bedrijfjes die deze services aanbieden, en vaak inderdaad voor zo'n €100 per jaar. Die prijs is natuurlijk een stuk beter dan €500 per jaar of nog meer. En nee, dit soort bedragen kom je nog steeds tegen. Totaal onnodig dus!