Het beste aanbod van Nederland

Een architect en een hovenier met wie het goed klikt !

Tuinontwerp Haarlem

De tuinarchitecten van Tuinontwerp Haarlem kunnen u helpen bij het inrichten van uw tuin. Tijdens een gesprek waarin een schetsontwerp gemaakt zal worden kunt u aangeven wat uw wensen en voorkeuren zijn en wat voor budget u heeft waar u eventueel binnen moet blijven.

Bij het schetsontwerp kunt u in grote lijnen aangeven wat u wel en wat u vooral niet in uw tuin wilt hebben. U zult advies krijgen van een tuinarchitect en een hovenier over de beplanting, de aanleg van een eventuele vijver, de bestrating en of u een echt gazon of misschien kunstgras wilt laten leggen.

Aan de hand van uw ideeën en de adviezen die u heeft gekregen, zal een afspraak worden gemaakt voor de opmaak van het uiteindelijke tuinontwerp. Tuinontwerp Haarlem heeft al jarenlange ervaring in het maken van tuinplannen en het aanleggen van tuinen en bij dit bedrijf staat de klant altijd voorop.

Als het definitieve tuinontwerp is gemaakt, waarop duidelijk in schaal te zien is hoe uw tuin moet gaan worden, kunt u precies zien waar uw eventuele vijver, het terras, de schutting en al uw prachtige bloemen en planten komen. U kunt zich op deze manier alvast verheugen op uw tuin totdat de echte werkzaamheden beginnen.

Het is verstandig om uw tuinontwerp te laten maken door iemand die hier veel ervaring in heeft, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De aanleg van een tuin is een hele investering en het zou zonde zijn als u niet maximaal kunt profiteren van uw nieuwe tuin.

Probeer daarom een architect én een hovenier te vinden met wie het goed klikt zodat u verzekerd bent dat al uw wensen terug zullen komen in uw tuinontwerp. Maak een afspraak met Tuinontwerp Haarlem om te ontdekken wat zij voor u kunnen doen.

.