De beste manier om definitief te ontharen

Definitief ontharen door middel van een laser is een pijnloze en snelle manier om van ongewilde haartjes af te geraken. In tegenstelling tot andere ontharingsmethodes zoals scheren en waxen is lichaamsbeharing wegnemen met een laser veel efficiënter en gemakkelijker, wat het tot één van de populairste ontharingsmethodes maakt.

De modernste techniek om definitief te ontharen.

Om beharing weg te nemen met een laser wordt gebruik gemaakt van een laserlicht dat door de haren geabsorbeerd wordt waardoor de haarzakjes definitief vernietigd worden. Het voordeel is dat de laser heel lokaal werkt wat ervoor zorgt dat de omringende huid niet beschadigd wordt. Hierdoor blijft u gespaard van ongewenste blaren en pigmentvlekken !

Definitief ontharen op grote schaal

Ontharen door middel van een laser heeft ook als voordeel dat er in korte tijd veel haren weggenomen kunnen worden. Dat maakt deze methode minder tijdrovend dan andere technieken zoals elektrisch ontharen, waarbij er minder minder grondig wordt onthaard. Daarbovenop is laser ontharen ook nog eens volledig pijnloos : in het uiterste geval is er een lichte tinteling te voelen. Lijkt definitief ontharen u wel iets? Aarzel dan niet om ons te contacteren ! Ga naar www.sensitif.nl of bel direct 020 6141020