Het beste aanbod van Nederland

Definitief ontharen: pijnloos en effectief

Voorgoed vaarwel zeggen tegen harsstrips en scheermesjes? Dat kán! Met een speciale laserbehandeling definitief ontharen bij SENSITIF ben je ervan verzekerd dat je permanent van je overmatige haargroei af bent. Het is niet voor niets zo dat de kenners en liefhebbers het al een tijdje verkiezen boven andere ontharingsbehandelingen. 

Kies voor definitief ontharen
Een behandeling laser ontharen kan vandaag de dag heel snel en pijnloos. Je hebt vaak één of meerdere behandelingen nodig om voorgoed van je haartjes af te zijn. Definitief ontharen gebeurt op een effectieve manier: met een speciale laser worden de haarzakjes volledig vernietigd. Deze behandeling is veilig en volledig pijnvrij. Daarnaast zijn de behandelingen bij SENSITIF scherp geprijsd en kun je een perfecte klantvriendelijkheid verwachten.

Neem contact op
Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten werken alleen met de meest kwalitatieve laserapparatuur zodat ze jou op een zo veilig mogelijke manier kunnen helpen. Er zijn natuurlijk meerdere schoonheidssalons die deze behandelingen aanbieden, er zijn er slechts weinig die zich alleen in definitief ontharen met een laser hebben gespecialiseerd. Heb je interesse in een behandeling laser ontharen? Neem dan vandaag nog contact op met SENSITIF via het telefoonnummer 020 – 614 10 20 of via office@sensitif.nl.