Het beste aanbod van Nederland

Debiteurenbeheer Incasso-debiteuren.be

Debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van de financiële opvolging binnen een onderneming. Al te vaak worden wanbetalers en wanbetalingen te laks aangepakt, met soms desastreuze gevolgen voor de financiële gezondheid van het bedrijf. Debiteuren zijn klanten die een onbetaalde factuur niet binnen het verlopen van de wettelijke betaaltermijn hebben voldaan. Zij hebben dus een openstaande schuld bij u voor dit bedrag. Eén debiteur vormt meestal geen probleem en ziet u niet onmiddellijk het nut van het inschakelen van een incassobureau. Maar na verloop van tijd stapelen deze debiteuren zich echter op en voor u het beseft is het meestal al te laat! Ongeveer 25% van de Belgische faillissementen ontstaat door een slecht debiteurenbeheer of credit management.

De functie en aandacht van debiteurenbeheer binnen Belgische bedrijven wordt steeds belangrijker. Het is dan ook meer dan alleen maar het incasseren van een schuldvordering. Met debiteurenbeheer en credit management gaat u verantwoord om met kredietrisico’s. U handhaaft een aanvaardbare betalingstermijn en u optimaliseert het werkkapitaal. Reken op Incasso-debiteuren.be!

Debiteurenbeheer

Auteur: Incasso-debiteuren.be, IP adres: 84.195.118.183, Website: http://www.incasso-debiteuren.be/debiteurenbeheer-credit-management

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.