Structuur is heel belangrijk voor een bedrijf. Zonder structuur is het heel moeilijk om resultaten te halen, omdat er zonder structuur veel verspillingen zijn die anders helemaal of deels voorkomen hadden kunnen worden. Elk bedrijf dus ook eenmansbedrijven hebben behoefte aan netheid. Want zonder structuur is het heel moeilijk om sommige dingen uit elkaar te houden en raken er sneller dingen zoek. Ook ben je veel langer bezig met werkzaamheden omdat je de hele tijd aan het zoeken bent. Elk bedrijf is dus gebaad bij structuur. 

De beste manier om structuur te krijgen in een bedrijf is met codeeroplossingen. Codeeroplossing lijkt een hele ingewikkelde term maar is best simpel. Het is zo simpel dat bepaalde codeeroplossingen vanzelfsprekend zijn. Naast de oplossingen die voor iedereen duidelijk zijn, is het ook mogelijk om oplossingen te implementeren die wat minder voor de hand liggen. Deze oplossingen kunnen bedrijven verder helpen in hun weg naar winstgevendheid en continuïteit. Veel codeeroplossingen maken gebruik van printers. Uiteindelijk moet de informatie die deze printers printen op de juiste plek op het juiste moment worden laten gezien. 

Een duidelijk voorbeeld is de lotnummer printer. Elk lotnummer moet uniek zijn. Het is lastig om dit met een normale printer te doen. Ook moeten er enkele miljoenen loten worden geprint. Er is daarom een snelle printer nodig. Een codeeroplossing is erop gericht om deze situaties van een passende oplossing te voorzien. 

Een veel gebruikte toepassing in een bedrijf is een hot foil printer. Een hot foil printer is een printer die vanaf heet plastic print. De printer maakt het plastic heet en druk vervolgens de juist tekst op papier aan de andere kant van het plastic. Een mooie toepassing hierbij is het printen van stickers. Deze printer kan relatief snel stickers printen. Ook is de inkt erg betrouwbaar en hecht aan bijna alle materialen.