Het beste aanbod van Nederland

chaletbouw Duocar

De mooiste chalets bij Duocar chaletbouw

 
model duo chalet van DuocarBij de aanschaf van zoiets kostbaars als een chalet is het van belang om uzelf af te vragen waar u een nieuw chalet of stacaravan laat bouwen. Bij het laten bouwen van een chalet kan U naar meer facetten kijken dan enkel het uiterlijk. Het is logisch dat de types die bij een chalet bouw fabriek worden vervaardigd u aan moeten spreken maar ook in de sta caravanbouw is kennis van zaken zeer belangrijk.
 

Chaletbouw met een jarenlange ervaring

 
Bij chaletbouw en stacaravanbouw in Vlaardingen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van chalets en stacaravans. Duocar is een echt familiebedrijf waar de klant voor ons het belangrijkst is. Deze eindgebruiker is op iedere recreatietepark met zijn stacaravan het de ultieme reclame van Duocar chaletbouw en stacaravanbouw. Bij Duocar caravan en chaletbouw monteren wij chalets in bijna elk denkbaar chalet type en in ieder gewenste uitvoering en maat.
 
Onze chalets en stacaravans hebben al vele tevreden klanten binnen Nederland maar ook ver over de grenzen komt u onze chalets tegen. Tijdens de constructie van uw chalet bent u altijd van harte welkom om de vooruitgang van de montage op de voet te volgen wanneer wij uw chalet bouwen. Ook de aflevering en aftersales komen geheel onder de vlag van Duocar chaletbouw zodat u met een goed gevoel uw nieuwe chalet zult kunnen gaan betrekken. Duocar staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Kom eens langs bij ons op de fabriek in Vlaardingen en zie wat wij voor u kunnen doen.
 

Keuze bij uw chaletbouw uit veel materialen en kleuren

 
Bij Duocar stacaravan en chaletbouw is het mogelijk om uw chalet of stacaravan uit te zoeken aan de hand onze vele voorbeelden en types Door middel van deze voorbeelden kunt u kleur, uiterlijk en afmeting uitkiezen zoals u wenst dat uw stacaravan of chalet eruit gaat zien. Zo zult u aan het eind altijd zien dat uw chalet altijd een enig product is waarin uw eigen smaak is terug te vinden

chaletbouw en afleveren zoals het moet

Duocar chaletbouw neemt u alle zorg uit handen ten aanzien om een perfecte aflevering te garanderen. Alles wat nodig is tussen de tekentafel en uiteindelijke aflevering wordt door Duocar chaletbouw met zijn chaletbouwers uit handen genomen. Ook wat betreft contact met derden (campingeigenaren, transporteurs, reders) en eventuele andere belang hebbenden hoeft u zich niet druk te maken. Duocar heeft de kennis in huis om uw door het gehele traject te loodsen.

 

Hoe kom ik in contact met mijn chaletbouwer
 

Bezoek onze website en bekijk eens wat er bij ons allemaal mogelijk is wanneer u door ons uw chalet laat bouwen. Ook kunt u op onze website onze brochure en prijslijst downloaden. U kunt zich op onze website abonneren op onze nieuwsbrief welke regelmatig in uw mailbox verschijnt welke u op de hoogte houdt van ons bedrijf en producten Breng eens een bezoekje aan één van onze social mediapagina's zoals facebook pagina en twitter en leer nog meer over chaletbouw.
Doe ook uw voordeel met de vele handige tips die wij via deze webpagina's aan u laten zien zoals bijvoorbeeld het artikel over het winterklaar maken van uw chalet. Ook ons youtube kanaal, pinterest en google+ geeft u ook heel veel informatie betreffende ons bedrijf en onze producten.
Ook kunt u contact met ons opnemen middels ons contactformulier of ons bellen op telefoonnummer 010 4350541.