Het beste aanbod van Nederland

Bruidsmode winkel Den Haag

Bruidsmode winkel Unique Bridal te Den Haag ontwerpt en vervaardigt bruidsmode en avondkleding op haar eigen unieke manier. Bij ons is het mogelijk om uw eigen ontwerp te laten vervaardigen of samen met onze ontwerpster een jurk te ontwerpen. U kunt kiezen uit een van de bestaande ontwerpen uit onze collecties. Bruidsmode ontwerper Shahla Poorsobhan is de drijvende kracht achter Unique Bridal en zij is al jaren actief in de bruidsmode wereld.

Naast onze bruidscouture hebben wij ook trouwjurken van collecties van internationaal bekende bruidsmode ontwerpers. Wij hebben de nieuwste collectie van o.a. Rosa Clara, Atelier Aimee, La Sposa, I love Nicole, Mori Lee, Madeline Gardner, Ronald Joyce en Victoria Jane. Onze heren trouwmode bestaat uit herenpakken en trouwpakken van de Wilvorst collectie, Tziacco collectie en de Masterhand collectie.

Het is een absolute aanrader om langs te komen in onze bruidswinkel te Den Haag om diverse trouwjurken of avondjurken te passen. Dit in combinatie met een goed gesprek waarin een vakvrouw u van diverse adviezen en ideeën kan voorzien zou in ieder geval een fijne ervaring moeten zijn.

Unique Bridal werkt op basis van afspraken en heeft de volgende openingstijden:

Maandag:gesloten
Dinsdag:09:30 tot 17:30
Woensdag:09:30 tot 17:30
Donderdag:13:00 tot 21:00
Vrijdag:09:30 tot 17:30
Zaterdag:09:00 tot 18:00
Zondag:13:00 tot 17:00
Bruidsmodewinkel Den Haag, Bruidswinkel Den Haag , Bruidspakken, Trouwjurk, Bruidsmode, Trouwmode

Auteur: Unique Bridal, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.uniquebridal.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.