Het beste aanbod van Nederland

Bruidsmode Den Haag

Unique Bridal, bruidsmode Den Haag

Bruidsmode & Avondkleding
Unique Bridal te Den Haag ontwerpt en vervaardigt bruidsmode en avondkleding op haar eigen unieke manier. Bij ons is het mogelijk om uw eigen ontwerp te laten vervaardigen of samen met onze ontwerpster een jurk te ontwerpen. Ook kunt u kiezen uit een van de bestaande ontwerpen uit onze collecties. Bruidsmode ontwerper Shahla Poorsobhan is de drijvende kracht achter Unique Bridal en zij is al jaren actief in de bruidsmode wereld.

Collectie trouwjurken 2014
Naast onze bruidscouture hebben wij ook trouwjurken van collecties van internationaal bekende bruidsmode ontwerpers. Wij hebben de nieuwste collectie van o.a. Rosa Clara, Atelier Aimee, La Sposa, I love Nicole, Mori Lee, Madeline Gardner, Ronald Joyce en Victoria Jane. Onze heren trouwmode bestaat uit herenpakken en trouwpakken van de Wilvorst collectie en de Masterhand collectie.

Een trouwjurk kopen
Het is een absolute aanrader om langs te komen om diverse trouwjurken of avondjurken te passen. Dit in combinatie met een goed gesprek waarin een vakvrouw u van diverse adviezen en ideeën kan voorzien zou in ieder geval een fijne ervaring moeten zijn.

You’re unique, so why not a Unique dress!
Bent u graag de enige met een uniek kledingstuk? Wilt u graag maatwerk of iets bijzonders? Bent u zwanger en heeft uw trouwjurk net iets meer aandacht nodig? Heeft u een plus size trouwjurk nodig? Of ga je trouwen met je vriendin en willen jullie bijpassende outfits? Dan moet u zeker bij het Unique Bridal in Den Haag langs komen.

You’re unique, so why not a Unique dress!

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bruidsmode, trouwjurken, bruidsjurken

Auteur: Unique Bridal, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.uniquebridal.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.