Het beste aanbod van Nederland

Bruidsjurk kopen

Tips voor het kopen van je trouwjurk

Hoe gaat dat nu, een bruidsjurk kopen?
Je bent gevraagd en nu wil je op zoek naar de jurk van je dromen. Natuurlijk heb je weinig tot geen ervaring met het kopen van ’n trouwjurk. Misschien ben je wel eens met iemand meegeweest, maar de meeste bruiden zijn nog nooit in een bruidszaak geweest voordat ze zelf gaan trouwen. Het is wel raadzaam om van tevoren een afspraak te maken. Omdat we ruim 2 uur met je aan het passen zijn zitten we snel volgeboekt. En we willen natuurlijk alle tijd voor je nemen. Je kunt bellen voor een afspraak of online een pasafspraak maken.

Wie neem je mee?
Dat is een lastig punt om je te adviseren. Wij zeggen altijd; neem de mensen mee die voor jou belangrijk zijn! Je wilt natuurlijk graag geholpen worden bij het maken van je keuze. We maken heel vaak mee dat bruiden eerst met een vriendin willen komen en dat ze dan later terug willen komen met de moeders. Vaak werkt dat niet. De moeders kunnen zich gepasseerd voelen, en zien zoveel leuke jurken in de winkel die je ook echt even moet proberen, terwijl jij al lang weet dat die stijl het niet voor je is.

Neem alle belangrijke mensen mee
Wij raden je dan ook aan om alle belangrijke mensen direct de eerste keer mee te nemen, zodat iedereen weet waarom je bepaalde keuzes maakt. En vaak vind je jouw jurk de eerste keer. Voor moeders is het heel bijzonder om daar bij te kunnen zijn. Gemiddeld komen de bruiden met z’n vieren, maar het record staat op 14 personen (dan heb je wel heel veel meningen hoor en dat maakt het niet makkelijker). Ook krijgen we bruiden binnen die het liever helemaal alleen doen en dat kan natuurlijk ook. Daarom zeggen we: neem niet teveel mensen mee, maar wel die mensen die je er écht bij wilt hebben. De rest mag je verrassen bij je entree tijdens je trouwdag. Uiteraard hebben we ook bruiden die samen met hun partner willen komen (en dan tegelijk hun pak uitzoeken). Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Wat kun je verwachten?
Als je bij ons in de winkel komt word je ontvangen met een kopje koffie. We gaan aan tafel zitten om even rustig te babbelen over je trouwdag en natuurlijk over je wensen. We willen je graag wat beter leren kennen om je daarna goed te kunnen helpen bij je keuze. De meeste bruiden nemen een aantal plaatjes mee om aan te geven wat ze mooi vinden. Vervolgens gaan wij op pad in de winkel om een aantal mooie japonnen voor je uit te zoeken. Dit is dan een beginnetje. We zoeken japonnen naar jouw wensen, maar misschien ook wel iets moois waarvan wij denken dat het je heel goed zal staan en passen.

Passen
En dan gaan we die modellen passen. We gaan samen de paskamer in zodat we je kunnen helpen met het aantrekken van je trouwjurk. In de ruime paskamers zijn grote spiegels zodat je direct zelf kan zien hoe de jurk bij je staat en je even 1 op 1 kunt praten. Vervolgens gaan we de paskamer uit waar nog veel grotere spiegels staan….
Bruidsjurk, bruidsmode, trouwmode, trouwjurk, kopen

Auteur: Unique Bridal, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.uniquebridal.nl/bruidsjurk-kopen

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.