Het beste aanbod van Nederland

Brocante woonaccessoires online

Wat is een brocante interieur nu precies? Brocante ademt de sfeer uit van landelijk, vervlogen tijden. De inrichting met brocante meubelen en woonaccessoires bestaat doorgaans uit natuurlijke materialen, die een fraaie maar verouderde indruk maken. Van oorsprong komt de brocante stijl uit Frankrijk, waar tweedehands markten, met de verkoop van antieke spullen, als 'Brocante' worden aangeduid. Er bestaan heuse kalenders waar en wanneer er door heel Frankrijk brocante markten te bezoeken zijn! Een absolute aanrader!

Waar koop je brocante woonaccessoires?

Je kunt natuurlijk antiek marktjes afstruinen, opzoek naar de mooiste brocante, maar ook online koop je de mooiste brocante accessoires! Brocante uit woonwinkels zijn doorgaans geen echt antieke woonaccessoires en meubelen, maar wel in dezelfde sfeer gestyled, denk hierbij aan kaarsenkandelaars van Riverdale bijvoorbeeld, of houten tekstborden voor aan de muur

Riverdale: modern brocante!

Riverdale woonaccessoires zijn bij uitstek unieke woonaccessoires die een modern-brocante stijl uitademen. Je vindt ze terug in de Riverdale webwinkel. Riverdale staat bekend om zijn zeer mooie en hoogstaande design in brocante sfeer, zoals kaarsen, lampen, beddengoed en wanddecoratie! 

Meer woonaccessoires online