Het beste aanbod van Nederland

Bootcamp

Wat heeft Bootcamp te bieden?

In no-time fit en strak? Bootcamp trainingen is de laatste trend op fitnessgebied en biedt een trainingsprogramma met militaire discipline Een bootcamp is een intensief outdoor fitness programma met kracht en cardio elementen voor een full body-workout.
Back to basics oefeningen als push-ups, squats en lunges worden in een hoog tempo afgewisseld met cardio oefeningen zoals korte loop afstanden of jumping jacks.

Je traint in de buitenlucht in het bos of park en tijdens deze full body workout leer je oefeningen die je lichaam binnen een paar weken veranderen. Je werkt aan het verbranden van lichaamsvet, je balans en coördinatie, je uithoudingsvermogen en aan het vormgeven van je spieren.
Het programma is speciaal ontwikkeld voor alle fitnessniveaus, zodat de training voor iedereen uitdagend is. Beginners en gevorderden kunnen makkelijk op hun eigen niveau naast elkaar trainen.

Uit onderzoek is gebleken dat het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen een van de meest effectieve trainingstechnieken is. Al bij 2 á 3 trainingen per week kun je behoorlijke resultaten boeken. Zo verminder je gemiddeld zo’n 3 tot 5% lichaamsvet, krijg je een betere stress beheersing, heb je een toename van kracht en uithoudingsvermogen en een toename van je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 15 personen. Zo profiteer je van de voordelen van een Personal training én van de motivatie en stimulans van een groep. Daarnaast is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies.

Bootcamp doorbreekt je sportschoolroutine en omvat veel verschillende fitnessoefeningen inclusief cardiotraining, circuittraining, balans- en stabiliteitsoefeningen, krachttraining, snelheidstraining met intervallen, groepsoefeningen, fitness games, etc.
Bootcamp, Fitness, Afvallen, Buiten sporten

Auteur: Mitch Bootcamp, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.mitch-bootcamp.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.