Behandelingen voor paarden

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van onderstaande behandelwijzen. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur) geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben.

Healing
Healing is het doorgeven van de liefdevolle universele energie via je handen. Deze energie helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen.

Stemvorken (fonoforese)
Fonoforese is een behandeling met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. De harmoniserende trilling van de stemvork werkt door tot in alle cellen van het lichaam en het energiesysteem. Daar waar de balans verstoord is zal het lichaam weer mee willen resoneren met deze natuurlijke trillingen.

Plantenkracht
Elke plant heeft zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen helpen bij zowel fysieke, mentale als emotionele blokkades. In de vorm van bloesemremedies en essentiële oliën helpen ze jou bijvoorbeeld om weer in je eigen kracht te gaan staan, innerlijke rust te vinden, je concentratie te verbeteren, minder gestrest te zijn en meer in balans te komen. Zowel voor jou als je paard kan ik een persoonlijke bloesemremedie samenstellen of een flesje essentiële olie uitzoeken die jullie verder helpt in jullie ontwikkeling!

De therapieën kunnen worden ingezet bij zowel fysieke, mentale als emotionele problemen.
kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl

Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Ontspannende behandelingen voor paarden en andere (huis)dieren. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur)geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben. Er wordt gebruik gemaakt van healing, aromatherapie, raindrop thearpie, fonoforese en bloesemremdies
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. “\\

paarden, behandeling

Auteur: Oerpaarden, IP adres: 81.205.140.95, Website: http://oerpaarden.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.