Het beste aanbod van Nederland

Babyshower spelletjes spelen!!

Babyshower spelletjes

Er zijn een aantal spelletjes die leuk zijn om te spelen met de aanstaande moeder en de gasten die uitgenodigd zijn voor de babyshower. Je zult merken dat als je een aantal babyshower spelletjes speelt, de sfeer al snel nog gezelliger wordt en dat er geen stiltes vallen op je feestje.

Een aantal babyshower spelletjes waar je aan kunt denken en die leuk zijn om te spelen met een grote groep mensen zijn babyhints, waarbij je kaartjes kunt maken met woorden die de deelnemers uit kunnen beelden voor het thema zwangerschap, geboorte, bevalling en kinderen of de babytelefoon, waarbij alle gasten in een kring gaan zitten of staan, en waarbij er bij de eerste deelnemer een woord wordt ingefluisterd wat natuurlijk te maken heeft met het thema babyshower. Denk aan zwanger zijn en bevallen en kijk wat er aan het einde van de kring nog over is van het woord.

Er zijn tal van leuke babyshower spelletjes te bedenken maar zorg er wel voor dat de spelletjes niet té lang duren. Je kunt beter een paar spelletjes spelen waarbij iedereen aan bod komt dan dat je een heel lang spel speelt. Een Babyshower spelletjedat ook altijd goed in de smaak valt is babyfoto match, laat alle gasten een foto meenemen van toen ze zelf een baby waren en laat de aanstaande moeder raden welke babyfoto bij wie hoort.

Babyprijzenslag is óók leuk om te spelen, maak een mand met leuke babyspulletjes, en laat de gasten raden wat de waarde van alle spullen in de mand te samen is. Om de babyshower echt compleet te maken moet je natuurlijk ook zorgen dat er naast al deze leuke spelletjes genoeg lekkere hapjes en drankjes zijn zodat iedereen het naar zijn zin heeft, denk in het bijzonder aan de moeder in spé.

Andere leuke ideeën voor babyshower spelletjes kun je online vinden. De uitleg van de spellen babymysterie, slaapliedjes, het flessenspel, flessenbowling, luier-verwissel-race, baby top 40, waslijn memory enz. staan hier ook beschreven.