Het beste aanbod van Nederland

Advies kopen of verkopen huis in Frankrijk

Advies en begeleiding bij het kopen of verkopen van uw huis in Frankrijk
Van specialistische dienst tot integrale ondersteuning

France Estate Services (FES) heeft als onafhankelijk deskundig adviseur sinds 1989 een uitgebreide ervaring en track record opgebouwd met het begeleiden van cliënten bij koop en verkoop van huis, villa, château en wijndomein in Frankrijk. FES biedt ook assistentie bij de exploitatie en verhuur van huizen in Frankrijk. De ervaring en deskundigheid van de partners garandeert de hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Uitgebreid netwerk van geselecteerde Franse makelaars voor de aankoop of verkoop van uw huis
Dankzij een uitgebreid netwerk van geselecteerde Franse makelaars is FES in staat om in Frankrijk een ruim aanbod te presenteren van aantrekkelijke objecten, waarbij FES uitsluitend de belangen van haar cliënten behartigt. Huis verkopen of kopen in Frankrijk? Vraag informatie aan middels ons informatieformulier.

KOPEN – France Estate Services levert de volgende diensten of ondersteuning bij het kopen van onroerend goed in Frankrijk:

1. Het zoeken van onroerend goed, waarbij wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van geselecteerde makelaars.
2. Het voeren van de aankooponderhandeling.
3. Het begeleiden van de juridische/notariële kant van de aankoop, het verzorgen van de vereiste documenten, het beoordelen van de ‘Compromis of Promesse de Vente’ en de Franse notariële akte, het doen verzorgen van bouwkundige rapporten, het controleren van vergunningen, erfdienstbaarheden, etc.
4. Opzetten van de optimale juridische en fiscale structuur in verband met inkomstenbelasting, vermogens(winst)belasting, winstbelasting, erfrecht en successie, verhuur – rekening houdend met zowel het Nederlandse als het Franse rechtstelsel en het verdrag ter voorkoming van dubbele belasting.
5. Toetsen van de bestaande structuur aan de actuele omstandigheden
Advies, kopen, verkopen, huis, villa, Frankrijk

Auteur: France Estate Services, IP adres: 213.93.27.244, Website: http://www.koop-huis-frankrijk.nl

Expatoftheyearaward.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.