Nieuw én uniek op de markt voor bemiddeling; 24Financials.nl; hét online platform voor de totstandkoming van matches tussen interim financials en opdrachtgevers in Finance & Control. Opdrachtgevers komen direct in contact met interim Finance Professionals, terwijl intermediairs beschikken over een extra plug & play bestand van freelance financials. Het gebruiksgemak is optimaal; 24/7 vacatures plaatsen, kandidaten zoeken en contact leggen. Al deze processen ondersteund door een unieke zoekmachine die verbanden legt tussen zoekopdracht en kandidaat en automatisch al kandidaten selecteert. Nooit meer lang zoeken naar een interim financial met de efficiency en het gebruiksgemak van deze online tool!
 
 
24Financials.nl, eind 2015 gestart, beschikt over een kwalitatief uitstekende database van enkele duizenden freelance financials. Sinds de oprichting zijn er al honderden opdrachten geplaatst en vele succesvolle matches tot stand gekomen.

24Financials.nl is een label van Alterim; specialist in het oplossen van bezettingsvraagstukken in Finance, Control & Audit.